• Samen naar een
    schone toekomst

Cleantech Battle

Vijf studenten(teams) van Saxion, Aventus en de HAN strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel. De studenten presenteren met een korte film hun project en beantwoorden via een live verbinding vragen van de jury. Die bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houdt bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team ontvangt een cheque van 3000 euro.


De Cleantech Battle wordt georganiseerd door de Cleantech Regio en wordt mede mogelijk gemaakt door Aventus, gemeente Apeldoorn en NewTechPark Apeldoorn

Ambities & doelen Cleantech Battle

Cleantech denken en doen

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. De Cleantech Battle vindt dit jaar voor de achtste keer plaats, dit jaar mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn, Aventus en Cleantech Regio. Dit alles om studenten Cleantech te laten denken en doen.

Nieuws Cleantech Battle

02-06-2021

Doe mee aan de Cleantech Talent Award 2022

Ben jij een scholier uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland? En heb je gewerkt aan een profielwerkstuk of een schoolproject op het gebied van duurzaamheid en/of schone technologie? Geef je dan op voor de Cleantech Talent Award 2022 en wie weet ga jij naar huis met een cheque van 500 euro!

Lees meer

17-06-2021

Biobased circulaire geluidswal wint Cleantech Battle 2021

Een team van vier studenten Industrieel Product Ontwerpen van de HAN University of Applied Sciences heeft met hun ‘Infrawall’ de Cleantech Battle 2021 gewonnen. Op 17 juni streden vijf studenten(teams) van Hogeschool Saxion, Aventus Apeldoorn en HAN University of Applied Sciences met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel. De Cleantech Battle wordt georganiseerd door de Cleantech Regio en was dit jaar via een livestream te volgen.

Lees meer

10-06-2021

Kijk vandaag live naar de online finale van Cleantech Battle 2021!

Volg vandaag 17 juni om 16:00 uur de finale van de Cleantech Battle 2021! Vijf studenten(teams) van Hogeschool Saxion, Aventus en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen staan in de finale van de Cleantech Battle 2021. Geniet online mee, doe nieuwe ideeën op en stel je vragen aan de finalisten via de chat! 

Lees meer

02-06-2021

Finalisten Cleantech Battle 2021 bekend

De studententeams die deelnemen aan de finale van de Cleantech Battle 2021 zijn bekend. Vijf teams van Hogeschool Saxion, Aventus Apeldoorn en Hogeschool Arnhem Nijmegen strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel. 

Lees meer

18-05-2021

Laatste kans op plek in finale Cleantech Battle 2021

Ook dit jaar strijden diverse studententeams uit Oost-Nederland met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel en de hoofdprijs van 3.000 euro. De finale vindt plaats op donderdag 17 juni in het NewTechPark in Apeldoorn en is live te volgen via de website van de Cleantech Regio. Inschrijven kan nog tot 31 mei.

Lees meer

30-03-2021

Cleantech Battle 2021 van start

De Cleantech Battle gaat weer van start. Hierin presenteren studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3000 euro. 

Lees meer