• Samen naar een
    schone toekomst

Cleantech Battle

Volg hier op donderdag 17 juni om 16:00 uur de finale van de Cleantech Battle 2021!

Vijf studenten(teams) van Saxion, Aventus en de HAN strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel. De studenten presenteren met een korte film hun project en beantwoorden via een live verbinding vragen van de jury. Die bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houdt bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team ontvangt een cheque van 3000 euro.

De Cleantech Battle wordt georganiseerd door de Cleantech Regio en wordt mede mogelijk gemaakt door Aventus, gemeente Apeldoorn en NewTechPark Apeldoorn

Neem hier deel aan de chat

Ambities & doelen Cleantech Battle

Cleantech denken en doen

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. De Cleantech Battle vindt dit jaar voor de achtste keer plaats, dit jaar mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn, Aventus en Cleantech Regio. Dit alles om studenten Cleantech te laten denken en doen.

Nieuws Cleantech Battle

10-06-2021

Nog één week! De finale van Cleantech Battle 2021!

Nog iets minder dan één week! Dan staan vijf studenten(teams) van Hogeschool Saxion, Aventus en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in de finale van de Cleantech battle 2021. Geniet online mee, doe nieuwe ideeën op en stel uw vragen aan de finalisten via de chat! Volg de finale op donderdag 17 juni om 16:00 uur.

Lees meer

02-06-2021

Finalisten Cleantech Battle 2021 bekend

De studententeams die deelnemen aan de finale van de Cleantech Battle 2021 zijn bekend. Vijf teams van Hogeschool Saxion, Aventus Apeldoorn en Hogeschool Arnhem Nijmegen strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel. 

Lees meer

18-05-2021

Laatste kans op plek in finale Cleantech Battle 2021

Ook dit jaar strijden diverse studententeams uit Oost-Nederland met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel en de hoofdprijs van 3.000 euro. De finale vindt plaats op donderdag 17 juni in het NewTechPark in Apeldoorn en is live te volgen via de website van de Cleantech Regio. Inschrijven kan nog tot 31 mei.

Lees meer

30-03-2021

Cleantech Battle 2021 van start

De Cleantech Battle gaat weer van start. Hierin presenteren studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3000 euro. 

Lees meer
Cleantech Battle 2020

19-06-2020

Circulaire biobased abri winnaar Cleantech Battle 2020

De circulaire, modulaire, biobased abri van de HAN heeft donderdagmiddag de Cleantech Battle 2020 gewonnen. De abri wordt daadwerkelijk toegepast want in oktober wordt het eerste exemplaar in gebruik genomen. De live uitzending van de finale gemist? Bekijk deze dan vanaf 19 juni einde van de middag terug. 

Lees meer
Cleantech Battle 2019
De winnaars van de Cleantech Battle 2019

13-06-2019

Student Lucas de Groot wint Cleantech Battle 2019

Lucas de Groot van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft op 6 juni de Cleantech Battle 2019 gewonnen. De Cleantech Battle is een initiatief van het Cleantech Center in Zutphen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. 

Lees meer