Hou jij van spelletjes? Wil je weten hoe weilanden en daken in jouw gemeente er straks uitzien als we over zijn geschakeld op duurzame energie zoals zonnepanelen en windmolens? En wil je graag invloed uitoefenen? Meld je dan snel aan voor de ‘We Energy Game’ van Cleantech Regio!


Deze serious online game voor de ingewikkelde duurzame energieopgave wordt gespeeld op woensdagavond 7 oktober door -wat ons betreft zoveel mogelijk- jongeren tussen 16 en 26 jaar.


Woon je in Apeldoorn, Brummen, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen? Geef je dan op en kruip in de huid van winst, balans, mensen, planeet, wetgeving of productie.
Jongeren zijn vaak weinig hoorbaar in de discussie rond duurzaamheid, terwijl het vooral over hún toekomst gaat. Ze hebben wel degelijk een visie, maar die komt pas boven tafel als ze op de juiste manier worden benaderd.


Dit is jouw kans om mee te beslissen hoe jouw gemeente er over 20 jaar uit ziet. De uitkomsten van het spel gebruiken we in de uitvoeringsplannen van de Regionale Energie Strategie.


Aanmelden voor RESq your future

Opgeven kan door je gegevens onderstaand in te vullen. De bevestiging van deelname en je inloggegevens ontvang je via de mail. Zet woensdagavond 7 oktober alvast in je agenda. Het spel begint om 19.30 en duurt 1.5 uur. Tip je ook even je vrienden? Hoe meer jongeren meedoen, hoe beter: RESq your future!

*Aanmelden gesloten*