energie-en-duurzaamheid.jpg

Nieuws

Tijdelijk: 16 uur per week per direct tot en met eind 2019

Het communicatieteam voor de Cleantech Regio heeft op korte termijn ondersteuning nodig. Ben jij die duizendpoot die én een vlotte pen heeft én online een kei is én verstand heeft van communicatie?

Dan zoeken wij jou! En… wil jij werken in een dynamische omgeving waarin samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en de overheid centraal staat, dan ben je bij de Cleantech Regio aan het juiste adres.

De Cleantech Regio

Samen naar een schone toekomst. Daar koersen wij op in de Cleantech Regio. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen werken met ondernemers, onderwijs en onderzoek samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand. Kijk hier en dan weet je in drie minuten wat we waarom doen.

Functie-inhoud

Je levert een bijdrage aan het uitvoeren van het communicatiebeleid voor de Cleantech Regio. Je weet hoe je de verschillende doelgroepen kunt bereiken en draagt met jouw kennis en ervaring bij aan de bekendheid en doelen van de Cleantech Regio. Hierbij heb je oog voor de initiatieven van partners in de Cleantech Regio die gezien en verteld moeten worden (bedrijven, overheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties). Rondom deze initiatieven creëer, redigeer en plan je content (tekst/ beeld/video). Je schrijft en redigeert teksten voor onder meer folders, nieuwsbrieven en de diverse online media. Je verzorgt mede de redactie van de websites en de sociale media. Ook kun je ingezet worden voor medior communicatieadvies en –uitvoering in projecten.

Vereiste kennis en vaardigheden

- Je hebt hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur richting communicatie, marketing of digitale media
- Je hebt een aantal jaren ervaring in het communicatievak
- Je bent een goede tekstschrijver met een uitstekende kennis van de Nederlandse taal
- Je bent thuis in sociale media en content managementsystemen
- Ervaring met mediavormgeving en grafische vormgeving is een pre

Competenties

- Je bent creatief, vernieuwend, flexibel en initiatiefrijk
- Je denkt graag in andere middelen dan tekst
- Je bent stressbestendig, laat je niet afschrikken door deadlines en werkt zelfstandig
- Je kunt goed plannen en beschikt over probleemoplossend vermogen
- Je werkt accuraat en hebt oog voor detail.

Salarisindicatie

Tussen € 2.335 en € 3.376 per maand bij voltijdsaanstelling (schaal 8 van CAR-UWO).

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerardy Hulsbergen, strategisch communicatieadviseur Cleantech Regio, 06 – 20540918 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Reageren/solliciteren kan ook via dit emailadres tot en met uiterlijk 8 april aanstaande.

Meer informatie over de Cleantech Regio en ons werkterrein vind je op www.cleantechregio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio