onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Nieuws

Wat een mooie, ondernemende Cleantech Regio zijn we toch! Dat gevoel blijft bij na de nieuwjaarsbijeenkomst van het bedrijfsleven en de publieke partners in de Cleantech Regio.

De Rode loper

VNO-NCW Stedendriehoek, Cleantech Regio, Centraal Beheer, kiemt, MKB Deventer, het Apeldoorns Business Collectief, het Cleantech Center, de provincies Overijssel en Gelderland organiseerden dit jaar samen de Rode Loper bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Ruim 400 gasten waren getuige van succesverhalen van inspirerende duurzame initiatieven en innovatieve ondernemers. Van de ambities van het energieke dorp Loenen om zelfvoorzienend te worden tot ondernemende student Tom van Dieren van Sea’sons die zwembroeken van kleur doet verschieten in water.

#matchforayear

Gedeputeerde Eddy van Hijum zette, als gitarist van de gelegenheidsband, met Start me up de toon van de avond. Vervolgens werd met #matchforayear een ketting van nieuwe relaties en verbindingen tot stand gebracht. Ook werd de kennis van de gasten over de Cleantech Regio getest in de nieuwjaarsquiz. Met vragen als ‘hoeveel ondernemers zijn er in de 8 gemeenten van de Cleantech Regio’ en ‘wat gebeurde er op dinsdag 25 september 2018?’ bleef er uiteindelijk één winnaar over, die de eeuwige roem van deze avond won.

Circulair estafettestokje

Het Gelderse circulair estafettestokje veranderde deze avond van eigenaar en stak de provinciale grens over. Gedeputeerde provincie Gelderland, Bea Schouten, droeg het stokje eervol over aan haar collega in Overijsel, gedeputeerde Eddy van Hijum. Eerste kandidaat in de provincie is Circulus-Berkel. Samen met uitvoeringspartner Reshare van het Legers des Heils realiseerde Circulus-Berkel een textielsorteercentrum in Deventer. Voordrachten voor nieuwe Overijsselse kandidaten zijn welkom en kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bekijk hier de foto's en bekijk de video voor een impressie van de avond.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio