economie-en-innovatie.jpg

Nieuws

VNO-NCW Stedendriehoek, Cleantech Regio, provincie Overijssel, Centraal Beheer, MKB Deventer, provincie Gelderland, KIEMT, Cleantech Center en Apeldoorns Business Collectief organiseren een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2019. 

DE ontmoetingsplek voor ondernemers en bestuurders om elkaar het beste te wensen in 2019!

Successen delen

Tijdens deze bijeenkomst leggen we de Rode Loper van de Cleantech Regio uit en delen successen met elkaar. In een programma van een uur zetten wij organisaties en personen in het zonnetje die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap of als ambassadeur van de Cleantech Regio hebben opgetreden.

Samen met jou willen we de successen benoemen waar we trots op zijn! De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze worden bij Achmea in een zeer dynamische show gepresenteerd. Bekijk programma

In 2018 troffen zo’n 300 gasten elkaar bij Fooddock in Deventer. Bekijk de sfeerimpressie van 2018

AANMELDEN 

  

Nomineren successen

Wie, welke organisatie of welk initiatief verdient het volgens jou om in het zonnetje te worden gezet en waarom? Je kunt dit doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (VNO-NCW Midden).

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio