coronaodnersteuning

wonen-en-leefomgeving.jpg

Nieuws

“Iedere ondernemer moet overstappen op duurzaam vervoer!” Deelnemers van de logistieke probeeracties van de Cleantech Regio roepen collega-ondernemers daartoe op.

Bedrijven kunnen een week lang gratis een vrachtfiets, fietskoerier of e-bestelbus proberen. Daarna is de aanschaf of lease van zo’n duurzaam vervoersmiddel extra voordelig. Verschillende ondernemers uit de regio zijn zelfs al permanent overgestapt op een duurzaam vervoermiddel.

De gratis logistieke probeerweek doet het goed bij ondernemers uit de Cleantech Regio. Een aantal deelnemers is zelfs al permanent overgestapt op duurzaam vervoer. Zo rijden Circulus-Berkel en Bloemsierkunst Flierman tegenwoordig een elektrische bestelbus, bezorgt Sparerib Express warme maaltijden met een elektrische vrachtfiets en maakt Gelre Apotheek gebruik van een duurzame fietskoerier.

De enthousiaste ondernemers delen graag hun ervaringen met collega’s. Daarom delen zij hun verhaal met de Cleantech Regio. Zo vertelde Hans Tiebot, eigenaar van Bloemsierkunst Flierman, waarom hij besloot om zijn collega-ondernemers te volgen en welke financiële voordelen hieraan zaten. Deze en andere ervaringsverhalen vind je op de website van Slim en Schoon Reizen.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio