coronaodnersteuning

vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Nieuws

Op 14 en 15 november verandert de topsportlocatie Omnisport Apeldoorn in een netwerk- en kennisevent. Dan vindt de Buitengewoon Business beurs plaats.

Buitengewoon business richt zich op de ondernemer in de Cleantech Regio. Tijdens het ondernemers event staat het thema ‘groei’ centraal. Groei van de ondernemer als persoon, van zijn onderneming en van de gehele regio. Laat je verrassen door spraakmakende sprekers, speeddates, meet & greets met wethouders, pitches en meer!

Cleantech Regio Stand

De Cleantech Regio staat er ook met een grote stand en een vol programma. Studenten, trainees en ondernemers pitchen zichzelf, er zijn interactieve expertsessies over uiteenlopende onderwerpen en er kan zakelijk gedatet worden onder het genot van een eerlijke kop koffie gesponsord door Pure Africa. In samenwerking met VNO-NCW Stedendriehoek vertellen ondernemers openhartig over hun weg naar groei in de Groeitalks. Kortom, een vol programma en genoeg te doen.

Opening Beurs

De Buitengewoon Business beurs wordt vandaag op ludieke wijze geopend door de wethouders Economische Zaken van de Cleantech Regio gemeenten. Gezamenlijk worden de baanwielrenners gelanceerd als kick-off voor dit unieke ondernemersevent op de prachtige wielerbaan van het Omnisport.

Borrel 14 november 

We sluiten 14 november om 17:00uur af met een netwerkborrel i.s.m. gemeente Apeldoorn, VNO-NCW Stedendriehoek en BKA bedrijvenkring Apeldoorn, waarbij Robert Mathlener de winnaar van de Cleantech Regio Prijsvraag bekend zal maken.

Meer informatie

Ga naar de website voor meer informatie en houd onze social media kanalen  in de gaten voor nieuws en deel zoveel mogelijk. Tot ziens op 14 en 15 november! Bezoek aan dit event is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio