Aanmelden nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van nieuws en evenementen in de Cleantech Regio.

economie-en-innovatie.jpg

Nieuws

Kom op zaterdag 20 januari 2018 naar de emovia Electric Experience dag. Tijdens deze dag kan iedere nieuwsgierige inwoner van Oost-Nederland betrouwbare informatie halen over elektrisch rijden en zelf in allerlei verschillende 100% elektrische automodellen proefrijden.

Elektrisch rijden is vooral erg leuk, zeggen de ervaren rijders. Steeds méér mensen hebben interesse om elektrisch te gaan rijden. Het modellenaanbod neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. De auto's worden steeds betaalbaarder, maar ook elektrisch autodelen is sterk in opkomst. Kortom: elektrisch rijden is er nu voor iedereen. Echter, er zijn nog veel vragen waarop antwoorden worden gezocht. Pas na echte ervaring met het elektrisch rijden komt de overtuiging. Zien én doen is geloven.

Emovia Electric Experience 

De emovia Electric Experience dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. Deze dag vindt plaats op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur in het hippe Noorderhavenkwartier te Zutphen (direct achter het bus- en treinstation, naast de grote P+R garage). Toegang is gratis. Vrijwel alle merken en modellen 100% elektrische auto’s zijn op de emovia Electric Experience aanwezig. Denk aan BMW, Volkswagen, Tesla, Hyundai, Kia, smart, Renault en Nissan. Bij de diverse horecapunten op het evenementterrein zijn heerlijke happen en drankjes verkrijgbaar. 

Ga voor meer informatie naar de site emovia.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198