Aanmelden nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van nieuws en evenementen in de Cleantech Regio.

wonen-en-leefomgeving.jpg

Nieuws

VNO-NCW Stedendriehoek, MKB-Deventer en Cleantech Regio organiseren, in samenwerking met de Provincie Overijssel, een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 11 januari 2018 bij Fooddock in Deventer. 

Tijdens deze bijeenkomst zal de Rode Loper van de Cleantech Regio worden uitgerold en successen met elkaar gedeeld. In een programma van een uur zullen wij samen met u organisaties en personen in het zonnetje zetten die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap, of als ambassadeur van de Cleantech Regio hebben opgetreden.

Samen met u willen we de successen benoemen waar we trots op zijn! De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze zullen in Fooddock aan u gepresenteerd worden. Ook zo benieuwd naar al het moois dat deze regio in het afgelopen jaar heeft weten te bewerkstelligen?

Tot slot vieren we de start van de samenwerking tussen ondernemers en gemeenten om werk te maken van 'de Rode Loper uit voor ondernemers' in onze regio.

Programma

17.00 uur Ontvangst
18.00 uur Opening door presentatoren Frank van Klink en Martine Witteveen
18.05 uur Welkomstwoord 2018: Rijn Platteel, voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek en Andries Heidema, voorzitter Strategische Board Stedendriehoek
18.15 uur De Rode Loper uit voor ondernemers: * Film * Openhartig gesprek met Annelies de Jonge, wethouder gemeente Zutphen, Eddy van Hijum, Gedeputeerde van de provincie Overijssel en Harold Viscaal, voorzitter MKB Deventer
18.30 uur Successen vieren. Frank van Klink en Martine Witteveen nemen u mee op reis door 2017. Welke ondernemers en organisaties kwamen op bijzondere wijze in het nieuws, wie wonnen er nationale en internationale prijzen en wie leverden opmerkelijke prestaties?
19.00 uur Proosten op het nieuwe jaar en genieten van de smaakvolle keukens van Fooddock.
22.00 uur Einde

Graag tot ziens op 11 januari 2018!

Aanmelden verplicht!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In verband met de voorbereiding van de ondernemers bij Fooddock kunnen er alleen dinerkaarten worden uitgegeven aan geregistreerde deelnemers.

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198