Ben jij een student MBO, HBO of WO uit Oost-Nederland en heb je meegewerkt aan een vraagstuk op het gebied van duurzame technologie? En verdient jouw project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2018 tijdens het Cleantech Tomorrow Event.

Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsvraagstuk, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Behoort jouw project straks tot de 10 beste inzendingen? Dan mag je je idee pitchen tijdens de halve finale van de Cleantech Battle op 29 maart 2018. De beste vijf gaan naar de finale op het Cleantech Tomorrow Event op 24 april 2018.

Win 3.000 euro!

De winnaar ontvangt een geldbedrag van 3.000 euro. Behalve deze hoofdprijs liggen er bedragen van € 2.000 en € 1.000 klaar voor respectievelijk de nummers 2 en 3. Maar dat niet alleen: het Cleantech Center ondersteunt je met expertise en advies en brengt studenten die verder willen in de Cleantech sector in contact met ondernemers en mogelijke financiers.

Voor alle studenten

De Cleantech Battle staat open voor studenten van alle opleidingsniveaus. Want bij het Cleantech Center vinden we dat iedereen bij kan dragen aan duurzame ontwikkeling. Van idee tot praktische uitwerking, van eerste verkenning tot werkend prototype, van efficiëntieberekening tot uitgewerkt businessplan.

Kijk voor meer informatie, voorwaarden voor deelname en inschrijving op de website.

Winnaar Cleantech Battle 2017

Winnaar van de Cleantech Battle 2017 is Aventus-student Pim Duterloo: “Door de Cleantech Battle heb ik nu een eigen bedrijf en een groot netwerk. Ik leer fantastische bedrijven kennen, ontmoet geweldige mensen en ik werk mijn eigen duurzame idee uit. Wil jij de aarde en je eigen leven een boost geven? Meld je aan voor de Cleantech Battle 2018!”

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er nu ook een Cleantech Talent Award voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Meer informatie kun je vinden op de website

De Cleantech Battle 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.