onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Nieuws

We wensen alle deelnemers een mooie en inspirerende congresdag toe!
We zetten de praktische informatie nog even voor je op een rij.

Het is zover. Zo'n 800 ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten komen bij elkaar voor het Cleantech Tomorrow Congres in Eerbeek. Nog niet de praktische informatie kunnen lezen? We zetten het nog even voor je op een rij. 

Praktische informatie voor deelnemers

Het congres vindt plaats in Sporthal De Bhoele, aan de Händelstraat 45 in Eerbeek. Je kunt daar niet parkeren, stel voor je navigatie het volgende adres (van het parkeerweiland) in:

Horsterdijk 2
6961KP Eerbeek
Link naar google maps

Kom je met de auto?

Volg dan de parkeerborden in Eerbeek tot aan het parkeerweiland dat aan de Horsterdijk ligt. Daar volg je de aanwijzingen van de parkeerwachters. Houd er rekening mee dat het nog 5 minuten lopen is tot aan de congreslocatie. Carpoolen? Meld je aan via de app Toogethr.com

Kom je met openbaar vervoer?

Om 09.25 uur en om 09.55 uur rijden pendelbussen vanaf station Brummen naar de congreslocatie. Wil je gebruik maken van het pendelvervoer, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de terugreis rijden de pendelbussen tussen 17.30 en 18.30 uur terug naar station Brummen.

Ontvangst

We verwachten je tussen 09.30 en 10.15 uur, in Sporthal De Bhoele. het programma start om 10.30 uur. Houd je er rekening mee, dat je ruim tijd nodig hebt voor de pendeldienst of voor het lopen vanaf het parkeerweiland?

Toegangsbewijs

Op vrijdag 31 maart krijg je in je mailbox een e-ticket toegestuurd, via het bedrijf Eventbrite, dat gescand wordt bij de entree. Neem dit ticket uitgeprint mee of zorg dat je het kunt tonen via je telefoon.

Kledingtips

In het middagprogramma staat o.a. een bedrijfsbezoek in Eerbeek gepland. Hiervoor is het belangrijk dat je stevige schoenen draagt en liefst zo min mogelijk sieraden.

Belangrijk om alvast te weten

In het middagprogramma bezoek je diverse locaties in Eerbeek, Loenen of Brummen. Het vervoer gaat met touringcars. Om je zoveel mogelijk interessante onderdelen te laten zien, is de logistiek strak gepland.

Na het plenaire ochtendprogramma staan de touringcars voor 800 personen buiten voor je klaar. Op het programmaboekje, dat je bij binnenkomst krijgt, staat jouw groepsnummer en jouw vertrektijd. Wil je ervoor zorgen dat je na het plenaire programma zo snel mogelijk bij de juiste bus gaat staan?

Deel je ervaringen via social media met #CTT2017

 

Lees meer over het programma

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198