Ben jij ondernemer in Gelderland of Overijssel en heb jij een innovatief project, product of dienst ontwikkeld die tot de verbeelding spreekt? Doe dan mee aan de Circulaire Innovatie Top 20. De Innovatie Top 20 is onderdeel van De Week van de Circulaire Economie en inschrijven kan tot 18 december.

 De Week van de Circulaire Economie 2023 is komend jaar van 6 tot en met 11 februari. Ook in 2023 zoeken de initiatiefnemers weer innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Ben jij ondernemer in Gelderland of Overijssel en wil je kans maken op een van de prijzen? Meld je dan voor 18 december aan.

Gelderland

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 is op 9 februari. Tijdens dit event wordt het meest circulaire product van Gelderland bekend gemaakt. Deze top wordt net als de Overijsselse editie georganiseerd om de koplopers op circulair gebied een podium te bieden. Daarbij kunnen zij andere bedrijven en organisaties inspireren om ook de stap richting de circulaire economie te zetten. De Gelderse Circulaire Innovatie top 20 wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, Regio Foodvalley Circulair, The Economic Board, RvN@, de provincie Gelderland en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES.   

Meld je aan voor de Gelderse Top 20

Ben jij of weet jij een organisatie die het verschil maakt in circulair ondernemen en het verminderen van grondstofgebruik? De Gelderse Innovatie Top 20 is op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan beteken voor Gelderland. Uit alle inzendingen stelt de jury de Top 20 samen. Het meest circulaire product wint een geldprijs van €3000,-. Daarnaast is er een publieksprijs van €1000,- beschikbaar. Meld jouw circulaire innovatie aan voor 18 december. www.geldersecirculaireinnovatietop20.nl

Overijssel

Ook Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, Regio Zwolle, Twente Board, Cleantech Regio, de provincie Overijssel en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op dinsdag 7 februari 2023.

Meld je aan voor de Overijsselse Top 20

Ben jij of ken jij een organisatie die werkt aan circulaire innovaties? In Overijssel gaan ze dit jaar voor de tweede keer op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan beteken voor Overijssel. Is jouw organisatie, project of product het neusje van de zalm op het gebied van circulariteit? Zet jij je in om van de provincie Overijssel een circulaire topregio te maken? Geef je dan voor 18 december op voor de tweede editie van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 en maak kans op 3.000 euro! Daarnaast is er een publieksprijs van €1000,- beschikbaar. www.overijsselsecirculaireinnovatietop20.nl

Meer info over de Week van de Circulaire Economie: 
https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/circular-awards/