Met het ondernemersprogramma groeiversneller helpt Centraal Beheer ondernemers hun ambities waar te maken. Onder begeleiding van verschillende groeiexpers doorlopen de deelnemers 8 programmaonderdelen. In samenwerking met Cleantech Regio is daar nu een extra onderdeel aan toegevoegd: de module Sociaal maatschappelijk impact maken.

Ralph van Dam is 1 van de groeiexperts die ondernemers begeleidt binnen het programma. “Groeiversneller is van oorsprong een ondernemersprogramma dat vooral kijkt naar de businesskant. Daar voegen we nu wat aan toe, namelijk impact maken. Dat gaat over sociale impact, maatschappelijke impact en duurzaamheid. Daarom is het logisch dat we voor dit nieuwe programmaonderdeel te gast waren op Vliegveld Teuge, want hier wordt elektrisch vliegen uitgevonden. Een enorm inspirerende omgeving.”

Video: 3 deelnemers over hun deelname aan het programma op vliegveld Teuge

 

 

Kom kennismaken tijdens de masterclasses voor ondernemers

Met Groeiversneller kunt u de groeiambities van uw onderneming waarmaken. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Ervaar het zelf tijdens de masterclasses voor ondernemers die u gratis kunt bijwonen. Tijdens deze sessies van twee uur maakt u kennis met twee belangrijke stappen op weg naar duurzame groei.

Tijdens de Masterclass Strategische foto gaat u aan de slag met het visualiseren van uw ondernemersdroom. U krijgt een duidelijk beeld van waar u over 3 tot 5 jaar wilt staan met uw bedrijf. Zo maakt u een vliegende start met uw groeiplan. Want succesvol groeien begint met een helder einddoel.

Samen met uw team uw ondernemersdroom waarmaken? Dat vraagt om effectief leiderschap en voorbeeldgedrag. In de Masterclass Leiderschap en team krijgt u inzicht in uw eigen communicatiestijl en gedrag en het effect hiervan op uw team. Ook leert u wat het effect is van verschillende teamsamenstellingen. En hoe u hier in de praktijk het beste mee om kunt gaan.

De masterclasses zijn op 3 en 17 november. De Groeiversneller start op 23 november 2022.