Heb jij een kansrijk en vernieuwend idee voor een product of dienst? Is dit idee gericht op meervoudige waardecreatie? En levert het een bijdrage aan de circulaire economie? Schrijf je dan nu in voor de Achterhoek Open Innovatieprijs 2022. Iedereen kan meedoen en inschrijven kan nog tot en met woensdag 27 april.

De Achterhoek Open Innovatieprijs zet innovatieve ondernemers in de maakindustrie, het toerisme, de zorg, agrarische sector, IT-sector of logistiek letterlijk in de spotlights en dient daarnaast als springplank om ambitieuze dromen te verwezenlijken. De organisatie hoopt ook dit jaar weer een grote groep vindingrijke ondernemers te mogen verwelkomen. Jouw innovatie kun je tot en met woensdag 27 april aanmelden.

Eisen voor deelname

Om kans te maken op de winst dient een inzending wel aan enkele eisen te voldoen. Zo moet de ingezonden innovatie:

  • Technologisch en duurzaam zijn
  • Op een impactvolle manier bijdragen aan de circulaire economie
  • Ontstaan zijn uit een aantoonbare (keten)samenwerking
  • Ingezonden worden door de ondernemer uit deze samenwerking
  • Minimaal één prototype hebben of aantoonbaar goed kunnen functioneren. In het geval van een dienst: al aantoonbaar toegepast zijn in het bedrijfsleven door middel van een pilot.

Finale op 1 juni

Uit alle inzendingen nomineert de vakjury drie kanshebbers. Deze vakkundige jury bestaat uit Henk Volberda, Jan Markink, Erik Haverkort en Jort Verhage. Word je geselecteerd? Dan mag je tijdens de grote finale op 1 juni 2022, die gepresenteerd wordt door Annemarie van Gaal, jouw innovatie presenteren aan een groot publiek in de Schouwburg Amphion te Doetinchem. De winnaar van de Achterhoek Open Innovatieprijs 2022 wordt gekozen door de vakjury. Dit jaar wordt er wederom een publiekswinnaar aangewezen door de toeschouwers in de zaal.

Programma Finale

13:00 – 13.30 uur Inloop/ ontvangst in de foyer van het Amphion
13.30 – 15.00 uur Voorprogramma de StecK Battle
15.00 uur – Pauze
15:30 - 17.00 uur Finaleshow Achterhoek Open innovatieprijs
17:00 uur – Netwerkborrel

Meer info: achterhoekopeninnovastieprijs.nl