Ben je als werkgever of intermediair op zoek naar nieuwe medewerkers? Of ben je op zoek naar een andere baan of een baan in de buurt? Meld je dan aan voor de banenmarkt op dinsdag 5 april en ga van 13.00-15.00 uur als werkzoekende of werkgever met elkaar in gesprek.

De Banenmarkt vindt plaats op het online platform WonderMe én in de LinkedIn-groep van de Banenmarkt. Tijdens de banenmarkt is er ook de mogelijk om vragen te stellen over een leven lang ontwikkelen en scholingsvouchers aan medewerkers van het Leerwerkloket Stedenvierkant. De banenmarkt wordt elke eerste dinsdag van de even maanden gehouden.

Online

Deelnemers kunnen zich online aanmelden voor de LinkedIn-groep Online banenmarkt. Hier worden vacatures en cv’s met elkaar gedeeld, ook buiten de Banenmarkten om. Via het platform Wonder.Me is er de mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan. Dat kan gaan om een eerste kennismaking en bij geschiktheid voor beide partijen is er de mogelijkheid om een vervolgafspraak te maken.

FactorWerk

De Banenmarkt is powered by FactorWerk. Dit betekent dat de banenmarkt een gezamenlijk regionaal initiatief is. De organisatie is in handen de accountmanagers en adviseurs van de netwerkpartners: UWV Stedendriehoek en Noordwest Veluwe, Inclusief Groep, Werk- en leerbedrijf KonnecteD, Werkbedrijf Lucrato én GelreWerkt!. 

Zij vertegenwoordigen ook de gemeenten die zijn aangesloten in de regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe.

Aanmelden voor de banenmarkt of wil je meer informatie? Kijk dan hier.