Ben jij ondernemer en heb jij een duurzaam product of een duurzame innovatie? Inspireer dan andere ondernemers en zet de deuren van jouw bedrijf (digitaal) open tijdens de Week van de Circulaire Economie van 7 tot en met 12 februari!

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren professionals van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari 2022 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren. Ook krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie.

Gratis communicatie

Als je meedoet als ondernemer dan lift je mee op de landelijke aandacht in de media voor de Week van de Circulaire Economie en positioneer je jezelf als circulaire organisatie. De landelijke organisatie van de Week van de CE heeft een gratis communicatie toolkit beschikbaar gesteld om je te helpen met de PR. Kijk voor meer informatie op https://lnkd.in/dVm8EK2 en meld je evenement aan.