Fietsen naar je werk is gezond, milieuvriendelijk en een goede start van je dag! Daarom stimuleert Cleantech Regio het gebruik van de fiets. Werk je op Kloosterlanden (Deventer), De Mars (Zutphen) of Ecofactorij (Apeldoorn)? Dan kun je nu een week lang gratis kennismaken met een e-bike of speed pedelec! Meld je snel aan voor een probeerweek en ervaar zelf de voordelen.

De elektrische fiets is een snel, gezond en duurzaam alternatief voor de auto naar je werk. Een speed pedelec gaat tot wel 45 km/u en is daarom zelfs voor de langere afstanden geschikt. Wil je zelf ervaren hoe het is om op de fiets naar je werk te gaan? Medewerkers op de drie grote bedrijventerreinen in de Cleantech Regio proberen gratis en vrijblijvend een e-bike of speed pedelec! Meld je aan via www.slimschoonreizen.nl/probeeractie-bedrijventerreinen

Zo werkt het

Wil je deelnemen aan de probeeractie? Het is heel eenvoudig:
- Ga naar www.slimschoonreizen.nl/probeeractie-bedrijventerreinen
- Vul het aanmeldformulier in op de website en kies een geschikte week….
- Haal de e-bike of speed pedelec aan het begin van de probeerweek op bij de fietsenwinkel. Die krijgt bericht van je komst.
- Lever aan het einde van de week de fiets weer in.

Spelregels

Om mee te kunnen doen, geldt er een aantal spelregels:
- Je werkt op één van de bedrijventerreinen: Ecofactorij in Apeldoorn, De Mars in Zutphen of Kloosterlanden in Deventer
- Je hebt het instructiefilmpje bekeken
- Als je een speed pedelec wilt proberen, heb je een bromfiets- of autorijbewijs nodig.
- Het dragen van een helm is verplicht op de speed pedelec. Die krijg je te leen van de fietsenleverancier.

Packagedeal Fiets: fietsmaatregelen op bedrijventerreinen

Fietsen naar je werk is gezond, milieuvriendelijk en een goede start van je dag! Daarom stimuleert Cleantech Regio het gebruik van de fiets met een pakket aan maatregelen op 3 grote bedrijventerreinen: de Ecofactorij (Apeldoorn), De Mars (Zutphen) en Kloosterlanden (Deventer). Dit noemen we de Packagedeal Fiets en doen we samen met bedrijven, parkmanagers en de gemeenten Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Op www.slimschoonreizen.nl/packagedealfiets vind je meer informatie.