Volg vandaag 17 juni om 16:00 uur de finale van de Cleantech Battle 2021! Vijf studenten(teams) van Hogeschool Saxion, Aventus en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen staan in de finale van de Cleantech Battle 2021. Geniet online mee, doe nieuwe ideeën op en stel je vragen aan de finalisten via de chat! 

De studententeams die deelnemen aan de finale van de Cleantech Battle 2021 zijn bekend. Vijf teams van Hogeschool Saxion, Aventus Apeldoorn en Hogeschool Arnhem Nijmegen strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel.

Cleantech Battle

Het is de achtste keer op rij dat de Cleantech Battle plaatsvindt. Studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland bedenken en presenteren hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. Een circulair, multifunctioneel geluidsscherm en een machine die met duurzame energie blauwalgen uit plassen en meren filtert – het zijn maar twee van de veelbelovende ideeën die dit jaar tijdens de finale worden gepitcht.

Live erbij

Wil de finale live volgen? Dat kan! Ga donderdag 17 juni éven voor 16.00 uur naar onze website. Via deze link kun je online live de finale volgen. De Cleantech Battle wordt georganiseerd door de Cleantech Regio en wordt mede mogelijk gemaakt door Aventus, gemeente Apeldoorn en NewTechPark Apeldoorn.