Hoe leg je vast wie van je medewerkers wanneer thuiswerkt? En als ze wel naar werk of kantoor moeten, hoe houd je ze dan uit de file? En hoe zit het precies met het faciliteren van de thuiswerkplek? Heb jij als werkgever deze vragen ook? Tijdens het webinar ‘Hoe maak je een thuiswerkplan?’ op donderdag 8 april vertellen Dimence Groep en SILS hoe zij dit hebben aangepakt.

Veel werkgevers hebben niet de kennis en expertise in huis om een goed thuiswerkplan te maken. Tijdens het webinar ‘hoe maak je een thuiswerkplan’ op donderdag 8 april van 13.00 tot 14.00 uur vertellen Dimence Groep en SILS hoe zij dit hebben aangepakt. En welke keuzes zij hebben gemaakt in hun thuiswerkplan.

Arbo

Daarnaast wordt er ook ingezoomd op de juridische aspecten, hoe het zit met Arbo en beveiliging. Er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. In het tweede deel van het webinar wordt de voucherregeling uitgelegd. We leggen je uit hoe de voucherregeling werkt, aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe je de regeling kunt aanvragen.

Praktische informatie

Wat: webinar ‘Hoe maak je een thuiswerkplan?’
Wanneer: donderdag 8 april van 13.00 tot 14.00 uur
Waar: online, via Teams

Aanmelden

Meld je aan via deze link.