Het is zover! Alle penvoerders en projectleiders van projecten binnen onze Cleantech Regio Deal hebben nu de documenten ontvangen waarmee de financiering aangevraagd kan worden. Wij kijken uit naar veel mooie projecten die nu echt tot uitvoer kunnen gaan komen.

Ook binnen de Cleantech Regio Deal werken we aan het versterken van de duurzame, economische ontwikkeling van onze regio. We vinden het belangrijk dat de projecten uit de Cleantech Regio Deal verbinding leggen met elkaar om opgedane kennis en ervaringen met elkaar te delen. Samenwerken met en leren van elkaar is het motto.

Die kennis gaan we aankomende tijd ontsluiten voor iedereen binnen en buiten onze regio en delen via online kennissessies, whitepapers, interviews, film etc. Wil je op de hoogte gehouden worden over de Cleantech Regio Deal en als eerste die kennis in je mailbox ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op dit moment zijn nog niet alle organisatorische en juridische zaken tot in de puntjes geregeld. Omdat het hooguit om minimale aanpassingen zal gaan, hebben we besloten toch in de actiestand te gaan. Op deze wijze kunnen de penvoerders en projectleiders starten met hun aanvraag. Iets waar veel penvoerders van projecten om staan te springen, wat we begrijpen en waar we graag aan tegemoet komen.

Arko van Brakel, directeur Cleantech Regio: "De toekomst wordt gecreëerd door mensen die hun dromen en ideeën in daden omzetten. Daarom is het fantastisch dat overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers de handen ineen hebben geslagen om deze Regio Deal mogelijk te maken. Onze regio staat voor grote maatschappelijke, ecologische en economische uitdagingen. Alleen door samen te werken en de handen uit de mouwen te steken kunnen we deze het hoofd bieden. Deze Regio Deal laat zien dat we hier best optimistisch over mogen zijn!”

De themalijnmanagers, samen met hun business developer, hebben inmiddels contact opgenomen met alle penvoerders en projectleiders en zullen hen aankomende tijd terzijde staan met raad en daad. Hoe we de verschillende projecten en hun teams verder gaan ondersteunen de komende tijd, hangt af van onze gezamenlijke inzet. Ieder project is anders, ieder team ook. Aan die verbinding en samenwerking hangt het succes van onze Cleantech Regio Deal af. Wij zullen de projecten in woord en beeld brengen en hun voortgang delen in ons netwerk. We wensen alle penvoerders en projectleiders veel succes en natuurlijk plezier met deze mooie uitdaging.