'We zoeken maakbedrijven in de regio die willen overstappen op waterstof. Dan hebben we een businesscase waardoor we voldoende schaalgrootte kunnen creƫren om het rendabel te maken en dan gaan zulke investeringen heel snel lonen', aldus directeur Arko van Brakel in het Ondernemerspanel van BNR.

Van Brakel, sinds 1 juli directeur van Cleantech Regio, is lid van het Ondernemerspanel van BNR. Afgelopen vrijdag ging het onder meer over waterstof en deed Arko Van Brakel deze oproep aan ondernemers in de Cleantech Regio. 'Ik ben het ermee eens dat je waterstof op een groene manier moet opwekken, anders kun je het beter niet doen. Daarbij kun je onder meer overcapaciteit van windmolens en zonneparken gebruiken.' 

Bedrijven die interesse hebben kunnen zich melden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv waterstof. 

 

Beluister hieronder de uitzending van vrijdag 17 juli terug en hoor wat Arko Van Brakel nog meer te zeggen heeft. Het onderdeel waterstof start op 6.10.