webinar circulair ondernemen

Hoe maak ik meer gebruik van hernieuwbare grondstoffen en materialen? Waar zit het waardeverlies in mijn productketen? Kan ik kosten besparen èn circulair werken? Hoe zet ik dit om in businesskansen?

Minder afval, minder energie en een schone toekomst. Circulair ondernemen biedt volop kansen om als bedrijf toekomstbestendiger te zijn. Om hierin stappen te zetten, is inzicht  nodig in je bedrijfsvoering en de keten van je product of dienst. Maar hoe? We gaan je daarbij  helpen tijdens het webinar op donderdag 9 juli om 11:00 uur. 

Zelf aan de slag 

Jonah Link is uitvoerend partner van CIRCO en gespecialiseerd in het implementeren van duurzame en technologische innovaties. Met behulp van een tool legt hij uit hoe je waardeverlies in jouw productketen kunt herkennen en businesskansen kunt benutten. Na het webinar kun je ook zelf aan de slag met de tool. Ondernemer Hendrik Jan Peters van Warmgras bv / Deventer Tapijt is producent van tapijt, kunstgras en textiele verwarmingssystemen. Hij onderzoekt en ontwikkelt biobased en recyclebare oplossingen voor tapijt en deelt zijn inzichten met je. 

AANMELDEN KAN HIER

Zet je blik vooruit 

Hoe kun je als ondernemer deze roerige tijden benutten om toekomstbestendiger te worden? Cleantech Regio, Kennispoort Regio Zwolle en Novel-T organiseren samen de reeks webinars De Blik Vooruit. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.