Lancering Cleantech Regio

Cleantech Regio heeft, in samenwerking met Saxion en Team Kennis + Verkenning Deventer, afgelopen jaar gewerkt aan de Cleantech Monitor. De Cleantech Monitor is een database van waardevolle data van en voor onze regio. De lancering van de Cleantech Monitor is op donderdag 2 juli 2020 van 10.00 tot 11.00 uur.

We hebben data voor je op een rijtje gezet binnen de thema’s van onze gezamenlijke agenda, te weten: Energietransitie, Circulaire economie, Human capital, Innovatiekracht, Leefomgeving, Slimme en schone mobiliteit en Vestigingsklimaat. Om de doelstellingen uit onze agenda in 2030 te bereiken is sturingsinformatie onmisbaar.

Inzichtelijk maken resultaten

Jaarlijks wordt de voortgang van de Cleantech Regio gevolgd. De doelen zijn immers ambitieus en het proces is complex. Dankzij deze Cleantech Monitor maken we inzichtelijk wat we doen, hoe we het doen, welke bereikte resultaten er zijn en dit opent weer nieuwe handelingsperspectieven voor onze triple helix-samenwerking en onze inwoners. Dat realiseren we door onze bereikte resultaten te tonen en daarmee bewustwording te creëren voor de gemeenschappelijke thema’s.

Voortgang meten

Sinds 2014 werken de acht gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen, samen met ondernemers, onderwijs en de provincies Gelderland en Overijssel samen aan een energie neutrale, afvalvrije en duurzame economie. De Monitor helpt ons de voortgang te meten en inzichtelijk te maken.

Meld je nu aan

Met de Monitor zetten we onze Cleantech Regio letterlijk en figuurlijk op de kaart. Meld je nu aan voor de lancering van de Monitor op 2 juli aanstaande en stuur een mail met daarin je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Lancering Monitor. Tijdens een webinar nemen we je mee in de data van de Monitor en de wijze waarop je deze kunt gebruiken in je werk. Dit webinar is vooral van toegevoegde waarde voor beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van bedrijven, verantwoordelijk voor duurzaamheid.