MKB Webinar

Ontwikkelingen in de markt kunnen ertoe leiden dat jouw businessmodel niet meer passend is. Soms zijn kleine aanpassingen in je klantbenadering of het toevoegen van een nieuw product voldoende. Maar soms is het nodig om je businessmodel compleet te vernieuwen, door bijvoorbeeld nieuwe markten te betreden.

Slim inspelen op veranderingen in de markt

In het webinar ‘Maak je businessmodel toekomstklaar’ op donderdag 25 juni hoor je van Peter Langela, Business Developer bij Novel-T hoe je strategisch in kunt spelen op verandering. Aan de hand van voorbeelden laat hij zien hoe je slim inspeelt op veranderingen in je markt. Ook deelt hij tools en tips om uit te vinden welke strategie bij jouw bedrijf past. Naast de kennis van een expert deelt Maurice Kruse, eigenaar van Twinsense en Total Reality zijn ervaring in het anticiperen op marktveranderingen. Toekomstbestendig ondernemen betekent op tijd schakelen. Meld je nu aan voor het webinar en gebruik de tools en tips om je concurrentie voor te blijven.

AANMELDEN VOOR DE WEBINAR VAN 25 JUNI KAN HIER 

 

Waarom deze webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten? Novel-T, Cleantech Regio en Kennispoort Regio
Zwolle organiseren een reeks webinars. In deze webinars krijgen ondernemers handreikingen, tips en adviezen om tijdens en na de crisis kansen te benutten en groei te realiseren.

 

Bekijk ook de voorgaande webinars terug, waaronder het laatste webinar 'Succesvol een financiering aanvragen als je juist nu wilt investeren'