Webinar De Blik Vooruit met Adjiedj_Bakas

Op 14 mei is trendwatcher Adjiedj Bakas te gast in een speciale editie van de webinarreeks De Blik Vooruit.  Bakas kijkt vooruit naar de economie na Covid-19, vanuit een  internationaal perspectief. Doe je mee?

Welke trends en ontwikkelingen spelen er wereldwijd op het  gebied van productie, handel en logistiek? Hoe gaat China als economische macht verder na  Covid-19 en wat gaan wij daarvan merken? Zet de trend van “slowbalisering” straks door of  gaan we weer terug naar het oude gehaaste leven? Met dit webinar, dat voor deze speciale  editie in samenwerking met World Trade Center Twente Business Club en AMMON wordt georganiseerd, neemt Adjiedj je op positieve en humoristische wijze mee in zijn  toekomstbeeld. Hij geeft je handige insights hoe je daar nu al je voordeel mee kan doen. 


Aanmelden voor deze webinar

Datum: donderdag 14 mei

Tijd: 11.00 - 12.00 uur

Aanmelden: Meld je hier aan voor het webinar op 14 mei 


Waarom deze Webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding  van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en  innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe  bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en  wat is er voor nodig om ze te benutten? De Blik Vooruit is een initiatief van Novel-T,  Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio.  

Het volgende webinar staat gepland voor 28 mei