coronaodnersteuning

vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Nieuws

Webinar Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio

Gebruik deze Covid-19 situatie om je bedrijf te vernieuwen. Zet de blik vooruit. Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio organiseren samen een reeks webinars. 7 mei: online zaken doen.

De reeks digitale kennissessies zijn bedoeld om ondernemers te inspireren en te ondersteunen op vernieuwing en innovatie in deze roerige tijden. Kortom: hoe kan je deze periode benutten om toekomstbestendiger te worden. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.
 

Aanmelden

De webinar start op 7 mei om 11.00 uur en duurt tot 11.45 uur. 
Wil je je aanmelden voor deze webinar? Dat kan hier

 

Webinar: Starten met online zaken doen in onzekere tijden ​

Door de crisis willen steeds meer bedrijven hun producten en diensten via internet verkopen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je nu snel wilt handelen maar ook na de crisis online succesvol wilt zijn, dan is het belangrijk om goed na te denken en een goede strategie te hebben. Veel bedrijven worstelen met vragen zoals: 

  • Hoe moet ik beginnen als ik online zaken wil doen? Wat heb ik daarvoor nodig? En wat zijn de juiste stappen en in welke volgorde neem ik ze?
  • Moet ik een webshop beginnen? Of zijn er andere oplossingen voor mijn bedrijf?
  • Wat heeft de inzet van het internet voor gevolgen voor mijn bestaande verkoop- en distributiekanalen?
  • Hoe vinden bestaande en nieuwe klanten mijn bedrijf, producten en/of diensten online?

Praktische handreikingen

Tijdens dit webinar geven Erik Brunekreef van het ​Topcentrum E-commerce​, Jos Langenkamp van ​Stern Catering en Partyservice​ en Robert Prins van ​Prins Sport​ een aantal handreikingen om een begin te maken met het implementeren van online verkoop en dienstverlening in je bedrijf. Erik vertelt je welke middelen je hiervoor kunt gebruiken en geeft je concrete tips. Jos en Erik vertellen tijdens een vraag- en antwoordsessie over hun ervaringen met (het starten van) online zakendoen. 

Waarom deze Webinarreeks

Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze blijven nog lang merkbaar en vragen flexibiliteit en innovatief vermogen van bedrijven. Door de crisis ontstaan ook kansen voor nieuwe bedrijvigheid of groei. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Waar liggen die kansen precies, en wat is er voor nodig om ze te benutten?

Aanmelden

De webinar start op 7 mei om 11.00 uur en duurt tot 11.45 uur. 
Wil je je aanmelden voor deze webinar? Dat kan hier


Het volgende webinar staat gepland voor:  Donderdag 14 mei om 11.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio