NewTechPark in Apeldoorn heeft twee nieuwe aanjagers benoemd: Alda Kroneman en Trix Schipper.  Beide dames uit Apeldoorn gaan als duo de rol van manager NewTechPark uitvoeren.

Gezamelijk boegbeeld

Alda Kroneman heeft een achtergrond als onderwijsdeskundige en ervaring met soortgelijke initiatieven elders in het land. Trix Schippers komt uit bedrijfsleven en heeft in Apeldoorn al een groot netwerk. De managers NewTechPark zijn samen het boegbeeld van NewTechPark en geven vanuit deze functie uitvoering aan de ambities voor NewTechPark. Het samenbrengen van initiatieven in het NewTechPark, het verbinden van partijen bij dit initiatief en aanspreekpunt voor partners zijn belangrijke taken.

Techniek komt tot leven

NewTechPark Apeldoorn is een plek waar tech-bedrijven samenwerken met onderwijs en overheid om mensen in contact te brengen met techniek. Het moet voor lange tijd de broedplaats worden van Apeldoorn én de Cleantech Regio waar techniek in brede zin tot leven komt. De komende tijd worden diverse activiteiten georganiseerd zoals Girlsday, Technodiscovery en Week van de Techniek met de betrokkenheid van NewTechPark.