Cleantech Regio gaat er even tussenuit. We zien je graag terug in het nieuwe jaar bij De Rode Loper, dé nieuwjaarsbijeenkomst van de regio op woensdag 8 januari.

De Rode Loper is een initiatief van VNO-NCW Stedendriehoek, Kiemt, MKB Deventer, Centraal Beheer, Ondernemershuis Deventer, provincie Gelderland, gemeente Apeldoorn, provincie Overijssel, Apeldoorn Business Collectief en Cleantech Regio. Het wordt gehouden op 8 januari van 19.00 uur tot 22.00 uur bij Centraal Beheer Apeldoorn. Ondernemers en bestuurders luiden op deze dag met elkaar het nieuwe jaar in.

Sterke en schone regio

De initiatiefnemers werken samen aan een economisch sterke én schone regio. Ze maken haast met vermindering van CO2-uitstoot en zetten in op (her)gebruik met hernieuwbare grondstoffen. Dat levert óók nieuwe cleantech business en cleantech banen op. Tijdens De Rode Loper zie je hoe projecten uit de Regiodeal het verschil kunnen maken. Ondernemers, initiatieven en projecten die hieraan bijdragen worden tijdens De Rode Loper in de spotlights gezet.

Aanmelden kan nog

Het wordt een avond boordevol bijzondere verhalen, dromen en daden. Uiteraard is er ook volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Aanmelden voor nieuwjaarsbijeenkomst De Rode Loper 2020 kan nog hier.