Op 20 november houdt de Provincie Gelderland de bijeenkomst: ‘Circulair Bouwen: Hier gebeurt het!’ Speciaal voor gemeenten, woningcorporaties, ondernemers, kennisinstellingen en andere geïnteresseerden die in aan de slag zijn of willen met circulair bouwen.

Hoe geven we een boost aan circulair bouwen in Gelderland? Of het nu gaat om woningen, vastgoed of bedrijfsgebouwen of - locaties. Gemeenten en woningcorporaties hebben ambities, de vraag die we regelmatig horen is: #Hoedan?

Circulariteit verankeren

Met partners uit de Cleantech Regio is er een divers programma opgesteld om te laten zien hoe het kan en al gebeurt. Én: hoe we kunnen versnellen. Het verankeren van circulariteit in beleid, het regelen van financiën, circulair aanbesteden en – inkopen, praktijkvoorbeelden van transformatie, circulaire nieuwbouwwoningen en bedrijfslocaties/terreinen: het komt allemaal aan bod.

Excursies en college

Als facultatief programmaonderdeel is het eerder op de ochtend mogelijk om op locatie voorbeelden van circulair bouwen in de Cleantech Regio te bezoeken. En voor wie het onderwerp ‘circulair bouwen’ nog betrekkelijk nieuw is, kan ‘s morgens een basiscollege volgen. 

Programma en aanmelden

Het programma start rond 11.30 uur en eindigt om 17.00 uur. De dag is bij de Broodfabriek aan de Noorderhavenstraat in Zutphen. Een dezer dagen is het definitieve programma bekend en start ook de aanmelding. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..