coronaodnersteuning

economie-en-innovatie.jpg

Nieuws

Hoe kun je maximaal gebruik maken van iemands talenten? Deze vraag staat centraal tijdens de ondernemersbijeenkomst van gemeente Brummen en WerkFit Brummen.

Tijdens de ondernemersbijeenkomst op dinsdag 8 oktober vertelt Eerbekenaar, oud-voetballer en topcoach Edward Sturing over zijn visie en ervaringen als het gaat om het beste uit iemand naar boven te halen. Iemands talenten staan ook centraal bij het werk van WerkFit Brummen, sinds begin dit jaar de organisatie die inwoners ondersteunt naar passend werk.

Alle ondernemers welkom

Alle ondernemers uit de gemeente Brummen zijn om 17.00 uur van harte welkom om zich te laten inspireren. Niet alleen over het aanwenden van talent, maar ook over het werk en de eerste resultaten van WerkFit Brummen. Sinds begin dit jaar zijn al veel mensen gestart in een werkfit-traject. Dit heeft al tot veel positieve resultaten geleid. Veel mensen zijn niet meer afhankelijk van een uitkering en hebben een betaalde baan. Een aantal van hen vertelt op 8 oktober over hun persoonlijke ervaringen.

Vooraf aanmelden

De ondernemersbijeenkomst vindt plaats in het gebouw van WerkFit Brummen aan de Kollergang 14 in Eerbeek. Ook ondernemers die de uitnodiging niet hebben ontvangen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich tot 1 oktober aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ondernemers in de gemeente Brummen die op 8 oktober niet in de gelegenheid zijn naar de bijeenkomst te komen, maar wel interesse hebben, kunnen contact opnemen met de accountmanagers van WerkFit Brummen. Dit zijn Bas WIllemse en Judith CurrĂ©.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio