In deze speciale editie van de webinarreeks De Blik Vooruit kijkt trendwatcher Adjiedj Bakas vooruit naar de economie na Covid-19, vanuit een internationaal perspectief.

Welke trends en ontwikkelingen spelen er wereldwijd op het gebied van productie, handel en logistiek? Hoe gaat China als economische macht verder na Covid-19 en wat gaan wij daarvan merken? Zet de trend van “slowbalisering” straks door of gaan we weer terug naar het oude gehaaste leven? Met dit webinar, dat voor deze speciale editie in samenwerking met World Trade Center Twente Business Club en AMMON is georganiseerd, neemt Adjiedj je op positieve en humoristische wijze mee in zijn toekomstbeeld. Hij geeft je handige insights hoe je daar nu al je voordeel mee kan doen.

 

Mkb webinars De Blikt Vooruit

Hoe kun je als ondernemer deze roerige tijden benutten om toekomstbestendiger te worden? Cleantech Regio organiseerde in het najaar van 2020 samen met Kennispoort Regio Zwolle en Novel-T de reeks webinars De Blik Vooruit. De webinars geven kennis, tips en adviezen op verschillende innovatiethema’s.