In deze videomasterclass gaan Eelco Fortuijn (Spaargas) en Sam de Guchteneire (gemeente Haarlem), ieder vanuit hun eigen rol, in op het Zonnet warmeproject in Haarlem.

Deze videomasterclass was onderdeel van de online kennissessie ‘technische keuzes in warmtenetten: 4e generatie net & het Zonnet’ (5 maart 2021).

 

Kennisessies Warmtenetten

In 2021 organiseert de Cleantech Regio kennissessies Warmtenetten. Aan bod komen onderwerpen als financiering, wet- en regelgeving, de energiemix, het betrekken van bewoners en de warmtebronnen strategie. De sessies zijn bedoeld voor professionals vanuit gemeenten, provincies, energiecoöperaties, warmtebedrijven en kennis-en onderwijsinstellingen, die betrokken zijn bij (ontwikkeling van) warmtenet en warmtenetprojecten ontwikkelen en delen onderling kennis. Meer weten? Lees hier meer.

Interesse in deelname aan de kennissessies en het netwerk Warmtenetten? Neem contact op met Marcel van der Maal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33620863.