In deze videomasterclass gaat Richard van Leeuwen, lector duurzame energievoorziening (Saxion) in op de technische keuzes die je kunt maken in een warmtenet. Hoe werkt de nieuwste generatie warmtenet: de 4e generatie? Wat zijn de voordelen en wat zijn belangrijke randvoorwaarden?

Deze masterclass was onderdeel van de online sessie ‘technische keuzes in warmtenetten: 4e generatie net & het Zonnet’ (5 maart 2021). 

 

Kennisessies Warmtenetten

In 2021 organiseert de Cleantech Regio kennissessies Warmtenetten. Aan bod komen onderwerpen als financiering, wet- en regelgeving, de energiemix, het betrekken van bewoners en de warmtebronnen strategie. De sessies zijn bedoeld voor professionals vanuit gemeenten, provincies, energiecoöperaties, warmtebedrijven en kennis-en onderwijsinstellingen, die betrokken zijn bij (ontwikkeling van) warmtenet en warmtenetprojecten ontwikkelen en delen onderling kennis. Meer weten? Lees hier meer.

Interesse in deelname aan de kennissessies en het netwerk Warmtenetten? Neem contact op met Marcel van der Maal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33620863.