Waarom is het samenwerken vanuit netwerken zo belangrijk voor het oplossen van complexe opgaven? Wat is ervoor nodig? Hierover gaan vier sprekers, vanuit verschillende invalshoeken, met elkaar in gesprek waaronder burgemeester van Deventer Ron König en emeritus hoogleraar Leo Witvliet.

Deze podcast was onderdeel van het online masterclass programma ‘Samen werken aan complexe opgaven’.  Zo’n twintig professionals die werken voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden in de Cleantech Regio, volgden in mei en juni 2020 dit programma. Sprekers in de podcast zijn burgemeester van Deventer Ron König, emeritus hoogleraar Leo Witvliet, voormalig programmadirecteur Cleantech Regio, Robert Mathlener, en adviseur en gespreksleider Marco Mud. Lees ook het bijbehorende artikel  '5 voorwaarden voor samenwerken met impact'.

 

 

 


Het online masterclassprogramma is een korte, online variant van de post hbo-opleiding Ondernemend Leiderschap voor Netwerkorganisatie, ontwikkeld door ACTIVITY Project Management Services en Saxion en in mei 2020 aangeboden door de Cleantech Regio. Meer informatie of over andere kennisprogramma's? Neem contact op met Femmy van den Elsaker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51 83 20 87.