• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Finale Talent Award

Van 06 april 2023 19:00 tot 06 april 2023 21:00
Bij Gemeentehuis Epe

Finale Cleantech Talent Award

Scholieren in de regio Stedendriehoek gaan donderdag 6 april van 19:00 – 21:00 uur de strijd aan met elkaar om de Cleantech Talent Award 2023.

Afgelopen maanden werkten de scholieren(teams) aan oplossingen rondom duurzaamheid en schone technologie. Op het podium in het gemeentehuis in Epe presenteren zij hun ideeën aan publiek en jury. De scholieren(teams) komen dit jaar van Het Eligant Lyceum (Zutphen), Etty Hillesum Lyceum De Boerhaave (Deventer), RSG N.O. Veluwe (Epe) en Veluws College Walterbosch (Apeldoorn). Wie gaan er naar huis met de eer en een cheque van €500,-, €200,- of €100,-?

Kom deze talenten ook aanmoedigen! Aanmelden voor de finale in Epe kan hier.

De Talent Award is dit jaar te gast in de gemeente Epe. Op het podium in het gemeentehuis presenteren de scholieren(teams) hun idee aan medescholieren, publiek en jury. De jury bestaat uit:

  • Richard Daamen (Managing director Belimo)
  • Reinier Gieteling (Directeur Redon Bouw)
  • Johannes Kingma (Production manager VMI Group)
  • Yvette Vink (Marketing Manager Belimo)

De presentatie is in handen van Shira van der Werf, adjunct directeur Strategische Board, en Bert Hulsbergen, Teammanager Aventus.

Speciale gast! Trashpacker Tijmen Sissing
Naast de pitches van de schollieren is er een speciale gast: Tijmen Sissing. Wat begon met backpacken en een ‘clean-up’ op een strand in Zuidoost-Azië, groeide voor Tijmen uit tot een wereldwijde beweging en een organisatie genaamd Trashpackers. Van het opruimen van stranden met locals, tot plastic afval reduceren bij reishostels en educatie op scholen over plastic afval in de natuur Tijmen neemt ons mee in zijn verhaal van backpacker naar Trashpacker.