• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Lancering van ‘Super die boer!’

Van 21 april 2022 09:00 tot 21 april 2022 13:00
Bij Linthorst Culinair Rijksstraatweg 25, 7391 MH TWELLO.

Wat is er nou lekkerder dan ultraverse producten, rechtstreeks van de lokale boer op je bord: steeds meer consumenten zien de meerwaarde! Boeren en voedselmakers spelen daarom volop in op deze trend. Zo ook in de Cleantech Regio! Een mooie winwin-situatie voor enerzijds de consument en anderzijds voor u: de boer/zelfstandige. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het realiseren en ondersteunen van vele mooie initiatieven. Neem bijvoorbeeld de onbemande buurtwinkel voor lokale producten ‘De Pantry’, de coöperatie ‘Van Onze Grond’, die streekproducten in de schappen van de supermarkt brengt, én burgerboerderij ‘De Patrijs’ met zogenaamde ‘verslokalen’ in onze regio! Deze, en vele andere, initiatieven verdienen het om de juiste aandacht van de consument te krijgen. Daarom komt Cleantech Regio met ‘Super die boer!’, een campagne om aandacht te vragen voor de korte keten, zodat men u weet te vinden!

Graag nodigen u dan ook van harte uit voor de lancering van ‘Super die boer!’ op donderdag 21 april bij Linthorst Culinair Rijksstraatweg 25, 7391 MH TWELLO.

In verschillende relevante workshops gaan we samen aan de slag met tools voor het communiceren van de campagne en vertellen we hoe u bij deze campagne aan kunt haken en deze in kunt zetten voor uw eigen bedrijf of organisatie. U maakt kennis met een aantal korte keten-initiatieven en is er volop ruimte om op een informele manier met elkaar van gedachten te wisselen. Daarnaast tekenen die dag gemeenten en diverse organisaties de Regio Deal-overeenkomst, waarmee ze aangeven zich ook de komende jaren verder in te zetten voor lokale producten uit de korte keten! 


We starten om 09:00 uur en het programma duurt tot 13:00 uur. Aansluitend is er een lunch, uiteraard met heerlijke lokale producten uit onze regio.

Aanmelden doet u hier