• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Bijeenkomst 'Stap in en rijd door'

Van 10 februari 2022 15:00 tot 10 februari 2022 17:30
Bij Stadskantoor Deventer

Hoe profiteer je als logistiek dienstverlener van de ontwikkelingen op het gebied van slimme verkeerslichten? Ontdek het tijdens ‘STAP IN en rijd door’ op 10 februari tussen 15.00 en 17.30 uur in het Stadskantoor Deventer, georganiseerd door Port of Logistics Overijssel en Cleantech Regio.

Hoe profiteer je als logistiek dienstverlener van de ontwikkelingen op het gebied van slimme verkeerslichten? Ontdek het tijdens ‘STAP IN en rijd door’ op donderdag 10 februari tussen 15.00 en 17.00 uur in het Stadskantoor Deventer, georganiseerd door Port of Logistics Overijssel en Cleantech Regio.

Landelijk – en zeker ook in Oost-Nederland – is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het slimmer maken van verkeerslichten. Verschillende ontwikkelaars zijn daarop ingesprongen door smartphone applicaties voor logistieke dienstverleners te ontwikkelen. Als chauffeurs deze apps gebruiken weten verkeerslichten eerder dat er een vrachtwagen aankomt en kan de verkeersregeling daarvoor worden geoptimaliseerd.

Lees meer.