• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Lunchen met nieuwe energie

Van 08 september 2021 12:00 tot 08 september 2021 13:00
Bij Online

Het Startteam van Nieuwe Energie Overijssel wil iedereen die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie inspireren en ondersteunen. Op de tweede woensdag van de maand gaan we “Lunchen met Nieuwe Energie”. Hiermee verbinden we bedrijven, instellingen en kennis met elkaar op diverse actuele thema's en leggen we de basis om innovatie sneller, beter en breder te laten groeien in Overijssel.

De energietransitie is een complexe opgave, waarbij voor het behalen van de doelstellingen uit het klimaatakkoord, innovatieve energieontwikkelingen onmisbaar zijn.

De energietransitie kent veel uitdagingen, maar één ding is zeker: innovaties zijn hard nodig om deze transitie mogelijk te maken. Daarom gaan Energiefonds Overijssel (EFO) en Oost NL een samenwerking aan om ondernemers uit te dagen en te ondersteunen in hun innovatieve energieplannene en nog beter te helpen bij je volgende doorbraak.

Jeroen Gierveld, investment manager Energy bij OostNL en Radboud Dood, Investment manager Innovatie bij het Energiefonds Overijssel, vertellen je tijdens deze sessie graag welke kansen deze Versneller biedt voor een ondernemer die bezig is met de ontwikkeling en het naar de markt brengen van een innovatief product, concept of dienst met een aantoonbare energie-impact.

Programma

12.00: Welkom door Tess Ruiterkanp, Coördinator Startteam
12.05: Nieuws vanuit het Startteam
12.10: Jeroen Gierveld en Radboud Dood: Versneller Energie Innovaties
12.35: Vragen en discussie
13.00: Einde

Meld je hier aan.