onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Kalender

SAVE THE DATE: Ontmoet Duitse en Belgische organisaties actief in circulaire economie

Van 14 maart 2019 09:30 tot 14 maart 2019 16:30
Bij Cleantech Regio

Is je organisatie actief binnen de circulaire economie of recycling? Wil je internationale contacten uitbreiden? Kom dan op 14 maart naar de European Neighbouring Countries Circular Economy Day. Deze dag bezoekt een delegatie van Duitse bedrijven uit het Ruhrgebied en een groep Waalse bedrijven (België) Gelderland. Er is volop gelegenheid tot matchmaking met de deelnemende bedrijven, die zich allen bezighouden met circulariteit.

Deze dag is met name interessant voor organisaties die actief zijn binnen circulariteit in een stedelijke omgeving en afvalverwerking. Deelname is ook open voor belangen- en overheidsorganisaties die actief zijn binnen deze gebieden. Het programma wordt medio januari 2019 bekend gemaakt.

Concept programma
09:30 Ontvangst met koffie of thee in de Cleantech Regio
10:00 - 12.00 European Neighbouring Countries Seminar en matchmaking
12:00 – 13.00 Netwerklunch
13:00 – 16:30 Middagprogramma met bedrijfsbezoeken in de regio Arnhem-Nijmegen

Er is gelegenheid tot bedrijfsmatchmaking op het gebied van circulariteit en recycling. Daarnaast zal er matchmaking plaatsvinden tussen overheidsvertegenwoordigers, zakelijke clusters en onderwijsinstellingen.

Praktische informatie
Het programma wordt georganiseerd vanuit de Cleantech Regio en GO4EXPORT, het handelsbevorderingsprogramma van Oost NL, in samenwerking met Greentech Ruhr en GreenWin. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan via mn.peters@apeldoorn.nl 

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juni 2018


 cover juni2018 198