Steeds meer internationale studenten in de Cleantech Regio.

Sinds de vestiging in Apeldoorn, groeit Wittenborg University of Applied Sciences gestaag. Jaarlijks weten circa 20 procent meer studenten de school te vinden. Waar uit de Stedendriehoek Index blijkt dat andere hogescholen en universiteiten het regionaal en landelijk juist minder doen, stijgt het aantal internationale studenten van Wittenborg.

Binding met de regio

“Toen we hier in Apeldoorn startten hadden we een kleine 200 studenten en 25 nationaliteiten in huis. Nu zijn dat ruim 75 nationaliteiten en ruim 500 studenten”, schetst directeur Maggie Feng. Hoe verklaart zij dat succes? Feng denkt onder andere door de sterke binding met de regio. "Met onze opleidingen in toerisme en hospitality sluiten we aan bij de toeristische Veluwe. Met onze technische opleidingen bij de robotica en maakindustrie en met onze sport en gezondsheidsopleidingen bij de zorgsector."

Lees het hele artikel in het E-zine. Op zoek naar data over ontwikkelingen in de Cleantech Regio? Trends volgen? Cijfers nodig? Kijk dan eens in de Stedendriehoek Index.