• Samen naar een
    schone toekomst

Webinar: circulair en impactgericht inkopen

Van 25 maart 2021 09:00 tot 25 maart 2021 10:15
Bij Online

Circulair en impactgericht inkopen zijn hot. En terecht. Voor organisaties is de inkoop een belangrijke knop om aan te draaien bij het bereiken van de eigen doelen op duurzaamheid of maatschappelijke impact. Door in te kopen dwing je verandering af in de keten. Maar het hoe is voor veel organisaties nog een vraagteken.

Tijdens dit webinar van KplusV delen Erick Wuestman en Roos Imkamp op interactieve wijze hun kennis over het hoe en wat van impactgericht en circulair inkopen. Hierbij zullen we onder andere in gesprek gaan met de gemeente Hardenberg over hun ervaring met het toepassen van de Rapid Impact /Circular Contracting Methodiek en de impactgerichte oplossingen die zijn gegenereerd.

Daarnaast nemen we de deelnemers mee in de uitdagingen en mogelijke oplossingen voor het implementeren van duurzame doelstellingen in (publieke) organisaties. In samenspraak met de gemeente Den Haag bespreken we vervolgens de rol die impactgericht en circulair inkopen hierin kan spelen en hoe dit in de praktijk gaat werken.

De deelnemers zullen gedurende het webinar de gelegenheid hebben tot het stellen van vragen en aangaan van het gesprek met elkaar. Ben jij een van die personen die zich bezighoudt met het impactgericht maken van jouw organisatie? Dan is dit webinar een must om bij te zijn! Meld je hier aan.