• Samen naar een
    schone toekomst

Webinar 'Ondersteuning van familiebedrijven in de praktijk'

Van 04 maart 2021 09:00 tot 04 maart 2021 10:00
Bij Online

Als familiebedrijf heb je vaak een rijke historie, maar kijk je juist ook naar de toekomst. Heb jij met jouw familiebedrijf behoefte aan ondersteuning op het gebied van digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Het Overijsselse programma Family Next kan je hierbij helpen.

Wil je weten wat voor ondersteuning je als familiebedrijf in Overijssel kunt krijgen? Meld je dan aan voor het webinar ‘Ondersteuning van familiebedrijven in de praktijk’ op donderdag 4 maart 2021 van 9.00 tot 10.00 uur.

Ondernemers aan het woord

Tijdens dit webinar komen de Overijsselse ondernemers Jos Vogelzang van Vogelzang Dakelementen uit Dedemsvaart en Kim Middelkamp van Sallandse Wegenbouw uit Haarle aan het woord. Ze vertellen waarom ze zich hebben aangemeld voor het programma Family Next en wat hun praktijkervaringen met het programma tot nu toe zijn.

Gedeputeerde Eddy van Hijum schuift aan om uit te leggen waarom het programma zo belangrijk is en wat het programma familiebedrijven in de provincie Overijssel oplevert. Bart Jeurnink, mkb-adviseur bij Kennispoort Regio Zwolle, weet alles over de begeleiding die ondernemers krijgen als ze deelnemen aan het programma.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar.