coronaodnersteuning

economie-en-innovatie.jpg

Cleantech Tomorrow Café

Van 12 december 2019 17:00 tot 12 december 2019 20:00
Bij Deventer Schouwburg

Ondernemers, scholen, gemeenten en andere partners pakken tijdens de Cleantech Tomorrow Tour ‘wicked problems’ aan die zij tegenkomen op hun weg naar een schone toekomst. 12 december delen we de eerste doorbraken en zetten we vervolgstappen tijdens het Cleantech Tomorrow Café.  

Cleantech Tomorrow Tour
Sinds maart haken we met de Cleantech Tomorrow Tour aan bij bestaande events van netwerken in de regio en mobiliseren we creatieve denk- en doekracht om ‘wicked problems’ te doorbreken. Samen werken we aan de Agenda Cleantech Regio en werken we aan oplossingen voor problemen die een energie neutrale regio en een circulaire economie in de weg staan. 

Kennis delen
De opbrengsten van de Cleantech Tomorrow Tour delen we op donderdag 12 december 2019 van 17:00 tot 20:00 uur in de Deventer Schouwburg.
Welke oplossingsrichtingen voor welke ‘wicked problems’ zijn er bedacht, welke acties zijn gedaan, en wie heeft wie waar bij nodig?
Kortom, kennis delen, elkaar inspireren en kruisbestuivingen mogelijk maken. 
 

Wil je daar bij zijn? Aanmelden kan vanaf nu! Wacht niet te lang, want er is een maximumaantal plaatsen. 


Deventer Jan Terlouw Lezing 
Aansluitend is de Deventer Jan Terlouw Lezing. Hoofdspreker van deze 3e editie is Hoogleraar Beatrice de Graaf, History of International Relations & Global Governance aan de Universiteit Utrecht'. Aanmelden voor het Cleantech Tomorrow Café kan binnenkort, maar houd 12-12 alvast vrij in je agenda. 


Kijk voor meer informatie op www.cleantechtomorrow.nl of blijf op de hoogte via de nieuwsbrief. Voor vragen kun je contact opnemen met Femmy van den Elsaker: 0571 279880 / femmyvandenelsaker@cleantechregio.nl.


Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio