wonen-en-leefomgeving.jpg

Toekomst-Makers

Van 26 november 2018 12:00 tot 26 november 2018 13:00
Bij Deventer Schouwburg

Elke maandagmiddag in de Deventer Schouwburg

Elke maandag tot en met 3 december is er een Toekomst-Makers lunchbijeenkomst in de Deventer Schouwburg. Jonge denkers, doeners en makers reflecteren op het gedachtegoed van Jan Terlouw in innovatieve talks. Deze lunchbijeenkomsten zijn van 12:00 tot 13:00 en gratis door iedereen te bezoeken. Aaanmelding kan via www.deventerschouwburg.nl.

Podcast

Na elke lunchbijeenkomst wordt ook de Toekomst-Makers podcast opgenomen met de spreker van die week. Deze podcast komt ‘s middags online op Spotify, Stitcher, Soundcloud en iTunes en kan gratis beluisterd worden. De linkjes naar de verschillende kanalen staan op de website www.toekomst-makers.nl.

 

Binnenkort meer informatie over de Toekomst-Maker van deze week.

 Deze serie lunchlezingen is een vervolg op de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing, die ook plaatsvindt in de Deventer Schouwburg. Daarin spreekt op 12 december Bas Heijne over duurzaamheid, in het verlengde van het gedachtegoed van Jan Terlouw.

Toekomst-Makers is een initiatief van Cleantech Regio, Tauw en de Tauw Foundation, de gemeente Deventer en de Deventer Schouwburg.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio