vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Businessmodellen voor de Circulaire Economie

Van 20 november 2018 13:00 tot 20 november 2018 17:00
Bij De Gasfabriek, Deventer

Circulaire Economie wordt booming business. Of u nu wilt of niet, u kunt zich er niet aan onttrekken. Het beleid krijgt steeds verder vorm in onder andere het Grondstoffenakkoord (2017), de transitieagenda's Circulaire Economie (2018) en het nieuwe Klimaatakkoord (2019). Dit vraagt om het ontwikkelen van een generatie businessmodellen die aansluiten bij deze nieuwe praktijk én de transitie faciliteren. Daarom organiseert CIRCLES in samenwerking met HAN, Windesheim, Radboud Universiteit en Saxion een werkconferentie die concrete handvatten biedt om die businessmodellen voor de circulaire economie (CE) te ontwikkelen.

Vanaf september kun je je aanmelden voor deze middag. Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Mocht je er zeker van willen zijn dat je de uitnodiging voor deze werkconferentie niet mist, dan kun je je hier voorinschrijven

Over deze werkconferentie

Gedurende deze middag wordt onder meer het werkboek ‘Circulair Organiseren’ ten doop gehouden. Dit werkboek helpt bedrijven hun eigen businessmodel te ontwikkelen. Het wordt gratis (en in twee talen) digitaal ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Tevens vinden er workshops plaats over onder andere dit werkboek, over meervoudige waardecreatie, over netwerken, maar vooral over de praktijk van en met (!) bedrijven: de koplopers op dit gebied zullen je laten delen in hun ervaringen!
Daarnaast kunnen deelnemers meedenken over de ontwikkeling van een Massive Open Online Course (MOOC) over CE. De middag mondt uit in een gezamenlijk debat om te komen tot de ontwikkeling van een regionale onderzoeks- en kennisagenda.

Kortom: een boeiende en veelzijdige middag over actuele ontwikkelingen rond de circulaire economie voor bedrijven, studenten en docenten.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio