wonen-en-leefomgeving.jpg

Tweede editie Social Enterprise Café Zutphen

Van 09 juli 2018 19:00 tot 09 juli 2018 22:00
Bij Koelhuis, Zutphen

Op maandag 9 juli organiseren Social Enterprise NL en de gemeente Zutphen een tweede editie van het Social Enterprise Café! 

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
• Wethouder Economie Annelies de Jonge zal vanuit de gemeente Zutphen het Café feestelijk openen en meer vertellen over de ambities van het nieuwe college.
• Directeur van Social Enterprise NL Mark Hillen vertelt over inspirerende voorbeelden van sociale ondernemingen aan de hand van het nieuwe boek 'Zaken die Raken' dat hij samen schreef met Willemijn Verloop en Kaat Peeters.
• Karel Vanderpoorten is aanwezig namens de Europese Commissie en zal vertellen over de visie van de EU op de ontwikkeling van de sociale economie en welke kansen dit voor de regio Zutphen biedt.
• Clara van Haaften van Social Enterprise NL zorgt voor verdieping deze avond met een inhoudelijke workshop over het dan net gelanceerde 'Impact Pad' en hoe je deze handleiding als sociaal ondernemer kan gebruiken om je impact te meten.

Verder volop netwerkmogelijkheden om nieuwe waardevolle contacten op te doen. Kortom, een veelbelovend programma! Mis deze tweede editie niet en zorg dat je een onderdeel bent van dit groeiende netwerk.

Entree is gratis

Meer informatie en aanmeldenAanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio