energie-en-duurzaamheid.jpg

Kalender

Congres Cleantech Tomorrow 2017

Het Cleantech Tomorrow Congres strijkt op 4 april 2017 (10:00 - 18:00 uur) neer in het hart van de papierindustrie: Eerbeek (gemeente Brummen, Gelderland). Het is de plek waar 400 jaar geleden de eerste papiermolen ontstond. Als voorloper in schone technologie en circulair ondernemen is de papierindustrie een interessant vertrekpunt voor deze alweer vierde editie van dit congres.

Naar circulaire oplossingen

Tijdens het congres ontmoeten ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten op het gebied van duurzaamheid elkaar om samen volgende stappen te zetten naar een schone toekomst. Het programma is vol met inspirerende voorbeelden van circulaire businessmodellen, nieuwe toepassingen en producten en bijzondere samenwerkingsverbanden. Cleantech Tomorrow Congres biedt volop kansen om je vraagstukken voor het voetlicht te brengen, waardevolle contacten te leggen en om relevante kennis uit te wisselen. Welke kansen pak jij om volgende stappen te zetten?

Save the date

Vanaf februari is aanmelding voor het Cleantech Tomorrow Congres mogelijk. Binnenkort volgt op deze site meer informatie over het progamma en sprekers.

 

Vanaf februari is aanmelden voor het congres mogelijk. 

 

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding december 2016

ezine